pondelok 23. februára 2015

Krásne vlasy - HAIRCARE

   
Rozhodla som sa napísať recenziu na túto úžasnú knihu! Dostala som ju od mamy na moje meniny. Síce, ešte nie je celá prečítaná , som niekde v strede, ale je naozaj super!!!
Autorom je známi kaderník Sheridan  Ward , ktorý česal už nejednu hviezdu.
Na začiatku knihy je písané aké sú vlasy a ako sa treba starať o rozdielne vlasy. Ako si umývať vlasy, masírovať hlavu či fénovať, ako nanášať prípravky a aké prípravky sú lepšie. Typy ako "zobjemniť" svoj účes, čo vlasom škodí a čo naopak prospieva, aká strava. Rovnako je písané ako sa treba o vlasy starať počas dovolenky.
Ak chcete vedieť či je lepšia kefa s prírodných štetín alebo umelých alebo aká kefa na čo slúži, odpoveď aj na tieto otázky nájdete v knihe.
No okrem týchto rád,  kniha obsahuje aj obrázky vďaka, ktorým budete lepšie vedieť "know how"
Je tu napríklad návod na francúzsky vrkoč, drdol...
Pokiaľ aj vy chcete vedieť viac o svojich vlasoch, chcete sa zdokonaliť v česaní,či farbení URČITE si túto knižku kúpte alebo zapožičajte. Stojí za to!!! Darček, ktorý naozaj poteší :)

Knihu si môžte zakúpiť Tu



Pro Hair Care is a comprehensive guide to hair health and hairstyles that provides sound advice and shows readers how to create a wide range of looks. Sheridan Ward and Alexandra Friend describe everything from what the ingredients in shampoos and conditioners actually do to how to remedy every common hair problem. 
Source (amazon.com)

 bay Here and Here                                                   
                                                                                               Sheridan  Ward

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára